ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Онлайн магазин „Лилав Слон“ е собственост на Цветомира Ангелова.

Личните Ви данни, попълнени в сайта, са необходими за обработка на вашата поръчка. Информацията се предоставя напълно доброволно и се съхранява по надежден начин в съответствие със законовите изисквания в страната. Личните Ви данни няма да бъдат предоставяни на трети лице освен в случаите, когато информацията е изискана по съответния съдебен ред.

Собственика на сайта не носи отговорност за действия, извършени чрез или върху сайта от потребители на сайта или вследствие на неоторизиран достъп до него.

Този онлайн магазин съдържа линкове към други сайтове. Собственика на сайта не носи отговорност за съдържанието им, нито има отношение към политиката им и коректността на предоставената от тях информация.

Собственика на сайта си запазва правото по своя преценка, да внася промени в условията за поверителност по всяко време. Желателно е да проверявате тази страница периодично за промени. Ако продължите да използвате този сайт, след публикуването на промени в декларацията за поверителност, ще се счита че Вие сте съгласни с тези промени.

Последна промяна: 5 март 2016 г.